Tybjerg privatskole søger 2 nye undervisere.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til vores fantastiske skole i Tybjerg søger vi 2 engageret medarbejder til fortsat, at skabe en meningsfuld, tryg og lærerig hverdag for vores ca. 180 børn og 28 voksne, fordelt fra børnehaveklasse til og med 9. klasse. 

Skolen ligger i et naturskønt område mellem Haslev, Næstved og Ringsted.

Skolen drives af en stor gruppe engagerede medarbejdere og frivillige, der tilsammen – og på mange forskellige måder – bidrager til skolens drift og udvikling.

I dagligdagen møder du skoleledelsen, lærere, pædagoger og vores teknisk-administrative personale. De er gjort af et særligt stof, og de har valgt at være med til at skabe trivsel og læring indenfor de rammer om frihed under ansvar, der følger af loven om friskoler.

Tybjerg Privatskole er en lille, overskuelig skole med ét spor fra 0. – 9. klasse og et loft på 22 børn i klasserne. Det skaber et enestående fællesskab, hvor alle børn og voksne kender hinandens navne, og hvor børnene har gode relationer på kryds og tværs af alder og køn.

Vi har stort fokus på børnenes trivsel som præmis for god læring, og vi sætter hurtigt ind med forebyggende indsatser for at løse konflikter og optakt til mobning eller dårlig adfærd. Vores undervisning bygger på en stor mangfoldighed i forhold til metoder, tilgange og fokusområder.

 

Da Tybjerg Privatskole er en skole i udvikling, søger vi 2 kompetente medarbejdere til at varetage 1,5 fuldtidsstilling. Vi forestiller os, at du som ansøger har bred erfaring eller "tør tage udfordringen op". Vi søger undervisere til at kunne varetage undervisningen i dansk i mellemtrin/udskoling, tysk i mellemtrin/udskoling, og musik i indskoling/mellemtrin. Fordelingen af fag og ansættelsesgrad er ikke endelig fastsat, men afhænger af ansøgernes kvalifikationer og ønsker. Undervisningen i musik kan godt varetages af en ikke læreruddannet.

Vi forventer at du har lyst til og gerne erfaring med udeskole/skole ude, niveaubaseret samt projektorienteret undervisning, da disse er nogle af vores kerneudviklingsområder.

Som person er du positiv, innovativ, imødekommende, fleksibel, samarbejdende og har flair for klasserumsledelse. Du går til biddet med humor, og åbent sind og du er god til at skabe relationer.

Du sætter en ære i at give eleverne den allerbedste oplevelse i skolelivet, på en anerkendende og tryg måde. Vores elever skal lære og mærke, at de er en del af et fællesskab, hvor de møder empati og mærker tryghed. De skal lære at tage ansvar, og opleve læringsrummet både inden- og udendørs.

Ansættelsen sker iht. den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for ledere, lærere og børnehaveklasseledere indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi glæder os meget til at læse de indkomne ansøgninger og møde vores nye kollegaer.

Yderligere oplysninger:

Skriftlig ansøgning sendes til Ofir. Ansøgningen skal være modtaget hos os senest onsdag den 15. maj. 2024. kl. 12.00

 

Du skal kunne tiltræde senest pr. 1. august 2024.

Læs også stillingsannoncen på vores hjemmeside.

www.tybjergprivatskole.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://tybjergprivatskole.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9a244eb0)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tybjerg Privatskole, Tybjerg Bygade, 4160 Herlufmagle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026250

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet