Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Herlufmagle - tirsdag den 21. april

dato

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: 28-årig sigtet for biltyveri

Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om husspektakler på en adresse uden for Vordingborg. Det var et tidligere ægtepar, som havde diskuteret samvær med børnene, og det resulterede i, at han kørte fra stedet for at opsøge børnene der, som opholdt sig på en adresse i nærheden. Da politiet ankom til stedet, holdt der er Nissan i indkørslen, og det viste sig, at den var meldt stjålet i januar måned fra et udlejningsfirma i Roskilde. Kort efter fandt politiet frem til manden, der er 28 og uden fast bopæl. Han blev anholdt klokken 15.40 og sigtet for tyveri af bilen. Der blev også fundet en kniv med et blad på ni cm i bilen, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. Den 28-årige blev taget med til afhøring på politistationen i Vordingborg og blev løsladt igen klokken 18.45.

 

MARIBO: 29-årig på hurtig knallert

Politiet standsede mandag klokken 1.37 en 29-årig mand, der kom kørende ad Rødbyvej uden for Maribo. Den 29-årige havde ikke styrthjelm på, ligesom han heller ikke havde tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring på knallerten. Det virkede heller ikke umiddelbart som om, bremserne på knallerten virkede, og han fortalte politibetjentene, at knallerten kunne køre mere end 60 km/t. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og knallerten blev taget med til nærmere undersøgelse.

 

SLAGELSE: Kørte ind i politigården – med indkøbsvogn

Mandag formiddag kunne medarbejderne på politistationen i Slagelse ikke undgå at bemærke en mand, der med en medbragt indkøbsvogn kørte ind i glasdørene til politistationen. Dørene holdt dog, men betjentene tog kontakt til den pågældende. Det var en 49-årig mand fra byen, som virkede lidt ude af balance, og som han blev bortvist fra politistationen. Det var han dog ikke tilfreds med, og han råbte efter betjentene. Den 49-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han ikke umiddelbart kunne tage vare på sig selv, blev han anholdt klokken 10.39 og taget i politiets varetægt. Den 49-årige blev løsladt igen klokken 17.07.

 

NÆSTVED: Tre sigtet for at sælge stoffer

En politipatrulje, som tirsdag klokken 0.35 kørte i Holsted Nord i Næstved, tjekkede op på et par sheltere i nærheden af togstationen. Her var der tre personer: en 15-årig pige fra Næstved, en 17-årig fyr fra Næstved og en 18-årig mand fra Herlufmagle. Der var også en vægt og 15 små poser med to gram i hver og ni hashkager. Derfor blev de alle tre anholdt og sigtet for salg af stoffer. De anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt. De er alle tre løsladt igen, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Anemonevej Hus Mandag klokken 22.00 – tirsdag klokken 05.00 Endnu ikke opgjort
Slagelse Rolighedsvej Hus Søndag klokken 11.00 – mandag klokken 10.55 Intet stjålet

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

By Vej Tidspunkt
Næstved Præstø Landevej Mandag klokken 13.19 – 14.30 Hastighedskontrol med laser – en sigtet for at køre 72 km/t hvilket medførte et klip i kørekortet, to sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Bandholm Skibevej Mandag klokken 10.59 – 16.50 ATK 567 73 50 km/t 80 km/t 4 klip
Karise Præstemarksvej Mandag klokken 06.00 – 08.32 ATK 149 9 60 km/t 88 km/t 1 klip
Karise Kildevej Mandag klokken 09.11 – 11.45 ATK 143 28 50 km/t 75 km/t 4 klip
Korsør Storebæltsbroerne Mandag klokken 07.07 – 13.20 ATK 3862 66 110 km/t 169 km/t 10 klip og 1 betinget frakendelse
Nykøbing F. Gaabensevej Mandag klokken 13.52 – 20.00 ATK 2715 44 60 km/t 100 km/t 6 klip og 1 betinget frakendelse

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Hedeborydevej Mandag klokken 11.50 25-årig mand fra Dianalund Narkokørsel. Den 25-årige havde et gram hash på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Næstved Fensmarkvej Mandag klokken 23.54 17-årig mand fra Næstved Narkokørsel, kørsel uden førerret, og da den 17-årige havde tre gram hash med sig, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi