Nyt fra Herlufmagle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

ØSTER-ULSLEV: Gik tur med haglgevær

Mandag klokken 11.03 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en mand bevæbnet med et haglgevær på Krumsøvej i Øster-Ulslev. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og ved kirken i Øster-Ulslev fandt politiet en 33-årig mand uden fast bopæl, som passede på beskrivelsen. En politihund snusede sig frem til haglgeværet, som var skjult i et buskads i nærheden, og den 33-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om skydevåben. Da den anholdte blev visitereret, fandt politiet en skarp patron, han havde i lommen. Den 33-årige fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

 

SLAGELSE: Kørte i slipstrømmen af en ambulance

Politiet fik mandag klokken 13.15 en anmeldelse fra en ambulancefører, der kørte på Vestmotorvejen mellem Ringsted og Slagelse med en patient, der skulle til behandling. Ambulancen kørte med udrykning og høj hastighed, og på et tidspunkt bemærkede chaufføren, at der fulgte en bil efter med meget kort afstand og nærmest klæbede til ambulancen. Politiet fik kontakt til føreren, en 24-årig mand fra Svendborg, som blev vejledt om færdselslovens bestemmelser om udrykning, og han blev sigtet for manglende agtpågivenhed. Politiet lægger nu op til en bøde og en betinget frakendelse af kørekortet for kørslen.

 

MERN: Sigtet for at sælge hash

Efter et tip rykkede politiet mandag klokken 14.39 ud til en adresse uden for Mern. Hos en 34-årig mand fandt politibetjentene en plade hash på godt 100 gram og lidt skunk. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og den 34-årige blev sigtet for salg af ulovlige stoffer.

 

NÆSTVED: Havde kokain og hash

Politiet standsede mandag klokken 19.20 en 21-årig mand uden fast bopæl på Hvedevænget i Næstved. Det viste sig, han havde syv små poser med i alt 4,7 gram kokain, en klump hash og nogle kontanter på sig. Den 21-årige blev anholdt klokken 19.25 og sigtet for salg af stoffer, og han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved. Den 21-årige blev løsladt igen klokken 21.59.

 

SLAGELSE: 41-årig larmede i tog og ville ikke oplyse navn og fødselsdato

Tirsdag klokken 4.03 blev politiet kaldt til banegården i Slagelse af togføreren på et tog, som havde en noget urolig passager med. Den pågældende havde optrådt højlydt og voldeligt og blev derfor pillet ud af toget. Imidlertid ville han ikke oplyse navn og fødselsdag til politiet, og for at få ro på stedet blev den pågældende anholdt klokken 4.18 og taget med til politistationen i Slagelse. Her kom det frem, at der var tale om en 41-årig mand fra Korsør. Han er sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og da han var påvirket, er han fortsat anholdt.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Dalmose Lærkevej Fredag 4.15-12.00 iPad, elværktøj, spiritus
Herlufmagle Gartnervænget 03.15 Kontanter
Maribo Bangshave Parken Søndag 22.00-07.30 Kontanter, cigaretter
Rønnede Bøgevej Søndag 20.00-23.00 Kontanter og smykker

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Rundt på Falster   00.30-02.15 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødbyhavn Færgestationsvej 19.30 49-årig mand Spirituskørsel
Rødbyhavn Færgestationsvej 04.45 42-årig mand Narkokørsel

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk