Nyt fra Herlufmagle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

SLAGELSE: Røvede flaskevand

Torsdag klokken 12.45 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været en butikstyv i en dagligvarebutik på Skovvejen i Slagelse. Medarbejderne havde set, at han proppede en pakke med 15 vand i sin rygsæk, inden han forlod butikken uden at betale for dem. Da en medarbejder konfronterede tyven i indgangspartiet, skubbede han til medarbejderen og stak af. Medarbejderen kom ikke noget til, men på den baggrund efterforskes sagen som et røveri.

Røveren beskrives som: Mand, dansk af udseende, 30-35 år og 165-170 cm høj. Han er spinkel af bygning, har rødt hår og rødt skæg og havde en grå/hvid-ternet hue, sort jakke, grå bukser, og sorte sko med hvid sål på.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

HASLEV: Fik bilen beslaglagt

Politiet standsede torsdag klokken 14.21 en 27-årig mand fra Lundby, der var på vej ad Sydmotorvejen ved Haslev. Den 27-årige var frakendt førerretten og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet, og ejeren – en 27-årig kvinde – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

 

NÆSTVED: Brand i virksomhed

De seneste dage har vi skrevet, at ukrudtsbrændere skal bruges med omtanke. Det er der fortsat god grund til at gentage, for torsdag udbrød der brand i en virksomhed på Snedkervænget i Næstved, og brandvæsenet arbejdede på stedet i flere timer. Ingen kom til skade ved branden, men en person blev kørt til kontrol på sygehuset efter at have indåndet noget røg. Brandårsagen ser umiddelbart ud til at være brug af en ukrudtsbrænder, hvor ilden efterfølgende har fået fat i facaden, som blev brandskadet. En 57-årig mand fra Vordingborg er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

beredskabsstyrelsens hjemmeside er der flere gode råd om korrekt brug af brænderen.

 

NYKØBING FALSTER: Garage udbrændte

Der udbrød brand i en garage på Holmegårdsvej klokken 15.53. Brandårsagen er ukendt og der var ingen personskade ved branden. Tre motorcykler og en bil blev udbrændt, før brandvæsenet 19.44 havde slukket branden.

 

 

SAKSKØBING: 46-årig mand fremstilles i grundlovsforhør sigtet for tyveri af diesel

Som vi skrev i går fik politiet torsdag klokken 3.25 en anmeldelse om, at der tilsyneladende luskede nogle mistænkelige personer omkring ved en virksomhed på Industrivej i Sakskøbing. Da politipatruljen kort efter var fremme på stedet, opdagede betjentene en bil, der holdt parkeret på stedet med en person i. Det var en 45-årig kvinde fra Gedser. Der var stjålet ca. 120 l diesel, og det viste sig også, at den bil, kvinden opholdt sig i, var meldt stjålet, og de udenlandske nummerplader, der var monteret, ikke hørte til på den pågældende bil. Tidligt i morges blev en 46-årige formodet medgerningsmand anholdt og fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

 

 

NYKØBING FALSTER: Mand snakkede med kunder

En 32-årig mand fra Nykøbing Falster, der tilsyneladende var psykisk ude af balance opsøgte andre dagligvarekunder på parkeringspladsen uden for en dagligvarebutik på Grønnegårdsvej. Her optrådte han støjende og forstyrrende over for de andre kunder og personalet. Da patruljen nåede frem, blev han sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

 

DALMOSE: Foredrag om indbrudsforebyggelse

Man kan bestille et foredrag af politiet om, hvad man kan gøre for at forebygge indbrud og bedrageri/svindel på nettet. Det havde 20 borgere gjort i går klokken 13.00 på  aktivitetscentret på Atkærvænget. Borgerne stillede gode, opklarende spørgsmål til betjentene og gik hjem med tips og tricks til hvad man som borger kan gøre for at beskytte sig selv. Se hvordan du kan bestille foredrag på Politi.dk

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse i det seneste døgn.

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Torsdag klokken 10.10-12.20 ATK 124 15 50 km/t 76 km/t Tre klip
Haslev Ringstedvej Torsdag klokken 7.34-9.33 ATK – bestilt færdselskontrol 423 6 80 km/t 103 km/t -
Herlufmagle Helgesvej Torsdag klokken 15.43-18.00 ATK – bestilt færdselskontrol 116 10 40 km/t 54 km/t -
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 5.29-10.28 ATK 5087 222 110 km/t 150 km/t Et klip
Næstved Ringstedgade Torsdag klokken 19.06-22.06 ATK 495 71 50 km/t 83 km/t Seks klip
Sorø Slagelsevej Torsdag klokken 13.46-19.30 ATK 1676 49 80 km/t 142 km/t Fem klip og to betingede frakendelser

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt narkobilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Søllested Højrebyvej Torsdag kokken1 5.50 24-årig mand fra Nakskov Narkokørsel

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler