Nyt fra Herlufmagle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Utilfreds bruger i rådgivningen

Tirsdag klokken 8.46 fik politiet en anmeldelse om, at der var en mand, der var temmelig utilfreds, i rådgivningen for stoffer på Engvej. Først havde han slået ud efter en medarbejder på stedet – dog uden at ramme – og så kørte han ind i en dør med sin invalidescooter, så døren ikke kunne lukkes. Politiet fandt frem til den pågældende umiddelbart efter. Det var en 49-årig mand fra byen, og han blev sigtet for forsøg på vold mod nogen i offentlig tjeneste og for hærværk.

 

NÆSTVED: Sigtet for at have kokain

Politiet fik tirsdag omkring klokken 12.00 en henvendelser fra vidner, der havde set noget, der lignede en lyssky handel på Erantisvej i Næstved, og en politipatrulje fandt da også frem til en 44-årig mand, der opholdt sig på stedet. Han havde en butterflykniv i tasken, hvor der også var 1,8 gram kokain. Den 44-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer.

 

DIANALUND: På udkig efter larmende knallerter

Fem minutter efter en anmeldelse om larmende knallertkørsel var en politipatrulje ved borgerhuset på Sømosevej i Dianalund. Anmeldelsen gik på, at der kørte flere knallerter omkring i området, og at de larmede og kørte lige frisk nok. Imidlertid havde roen sænket sig over byen, og der var ikke en knallert i sigte, da politiet var på stedet.

 

FEMØ: 40-årig sigtet for vold og trusler

Tirsdag klokken 17.50 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde haft nogle uoverensstemmelser om en hund og dens adfærd ved havnen på Femø. Det fik en 40-årig mand fra Frederiksberg til at skubbe kraftigt til den anden, en 70-årig mand fra København, så han faldt. Den 70-årige og en 50-årig kvinde, der også var til stede, blev også truet, og da politiet nåede frem til øen, blev den 40-årige sigtet for både vold og trusler.

 

NYKØBING: 16-årig udsat for røveri – to anholdt

En 16-årig dreng fra Nakskov var tirsdag klokken 19.33 udsat for et overfald på Godsbanevej i Nykøbing. Her blev den 16-årige antastet af to jævnaldrende, som beskyldte ham for at have generet en fælles bekendt. Derefter fik den 16-årige flere slag i ansigtet, så han mistede balancen, og mens han lå på jorden, blev han også sparket. De to overfaldsmænd tog den 16-åriges taske og en højttaler, han havde med, og forsvandt fra stedet, men på baggrund af et godt signalement fandt politiet kort efter frem til en 16-årig dreng fra Stubbekøbing, der gik sammen med en 17-årig dreng fra Nykøbing på Prinsholmvej. De blev begge anholdt klokken 20.16 og sigtet for røveri, og på den enes mobiltelefon fandt politiet en video af overfaldet. De to anholdte blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor de sociale myndigheder og deres forældre blev tilkaldt til at overvære afhøringen. De to sigtede blev løsladt igen efter afhøring.

 

VORDINGBORG: Tissede foran politiet

Det hedder sig godt nok, at når man skal, så skal man – men man bør nok alligevel være omhyggelig med det sted, man vælger til at lette sig. En 19-årig mand fra Stege skulle i hvert fald tisse, og det gjorde han tirsdag klokken 23.22 i Kirkestræde i Vordingborg. Op ad et elskab. Foran en politipatrulje. Det medførte, at den 19-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han kan nu vente en bøde for overtrædelsen.

 

VORDINGBORG: Dieseltyv taget med slangen i dunken

Et vidne anmeldte tidligt onsdag morgen, at der luskede en mand omkring med et par brændstofdunke ved en byggeplads på Maagevej, hvor der holdt flere entreprenørmaskiner. En politipatrulje ankom kort efter til stedet, hvor betjentene tydeligt så en mand, der med en slange var i færd med at stjæle brændstof fra tanken på en dumper. Herefter var det en smal sag at standse manden, der havde ganske vanskeligt ved at bortforklare tyveriet. Det var en 43-årig mand fra Vordingborg, som blev anholdt klokken 4.12 og sigtet for tyveri. Hans bil holdt parkeret lige i nærheden, og her var bagsæderne lagt ned og gjort klar til at transportere de brændstofdunke, han havde fyldt med diesel. Den anholdte skal nu afhøres nærmere om morgenens hændelser.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Fasanvej Lørdag klokken 19.00 – tirsdag klokken 19.30 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Nykøbing Slotsgade Tirsdag klokken 1.00-8.56 Ikke umiddelbart stjålet noget
Stege Teglværksvej, Hegnede Fredag klokken 15.00 – mandag klokken 11.00 En lampe, parfumer og en pose kaffe
Vordingborg Hartkornsvej Mandag klokken 23.30 – tirsdag klokken 8.00 Ikke gjort op om der er stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Karisevej, Druestrup Tirsdag klokken 16.50-22.25 ATK 298 42 70 km/t 110 km/t Fem klip
Nyrup Merløsevej Tirsdag klokken 5.05-11.25 ATK – bestilt færdselskontrol 421 58 60 km/t 100 km/t 15 klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Tirsdag klokken 13.13-20.00 ATK 1150 69 50 km/t 76 km/t Fire klip
Præstø Præstø Overdrev Tirsdag klokken 15.50-22.05 ATK 432 37 50 km/t 75 km/t Fire klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Dalby - Tirsdag klokken 10.50-11.20 En blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen
Faxe Torvegade Tirsdag klokken 11.50-12.20 En blev sigtet for at køre uden nummerplader og en for at have fejl ved bremselygterne
Marielyst Bøtøvej Tirsdag klokken 14.30-15.00 To blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Slagelse Midtbyen Tirsdag klokken 15.14-17.00 To blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overladen den til en person uden kørekort. Der blev afsløret en enkelt narkobilist og en varebilschauffør blev sigtet for ikke at have mærket bilen med cvr-nummer
Stubbekøbing Vestergade Tirsdag klokken 13.15-13.45 En enkelt trafikant blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Herlufmagle Gunderslevvej Tirsdag klokken 20.00 75-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel efter færdselsuheld
Sakskøbing Krenkerupvej, Radsted Tirsdag klokken 12.10 21-årig mand fra Nørre Alslev Narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort
Slagelse Nordvej Tirsdag klokken 15.55 35-årig mand fra Broby Narkokørsel
Sorø Vestmotorvejen Tirsdag klokken 14.14 28-årig kvinde fra Albertslund Narkokørsel. Den 28-årige havde 6,44 gram cannabis på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Vordingborg Næstvedvej Tirsdag klokken 20.51 42-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler