Nysgerrig og talstærk profil til bekæmpelse af social dumping, Næstved

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere indberetter de korrekte tal, så virksomhederne betaler de rette skatter og afgifter til Danmark? Trives du med at udføre aktioner for derefter selvstændigt at gennemføre sagsbehandlingen med udgangspunkt i din faglige viden om skat, moms, regnskab og revision? Har du en detektiv i maven, og motiveres du af hele tiden at skulle udvikle dig fagligt i takt med udviklingen på arbejdsmarkedet? Er du robust, og brænder du for at gøre en forskel?

Landsdækkende projekt med tværfagligt samarbejde med Arbejdstilsynet og Politiet
Projekt Social Dumping er et landsdækkende projekt, som har til formål at sikre ordnede forhold på arbejdsmarkedet i Danmark. Sammen med Arbejdstilsynet og Politiet gennemfører vi hvert år en række landsdækkende og regionale aktiviteter på steder, hvor vi kan have mistanke om social dumping og brug af illegal arbejdskraft.

Skattestyrelsens indsats – og dermed dit engagement - sikrer, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere betaler korrekte skatter og afgifter, når de har aktiviteter i Danmark. Dette sker gennem vejlednings- og kontrolindsatser rettet mod brancher, hvor risikoen for overtrædelse af reglerne anses for at være stor. Fokus er på nuværende tidspunkt stort bl.a. i byggebranchen, servicebranchen og det grønne område (landbrug, skovbrug, etc.).

Projektet har stort politisk fokus og offentlig interesse, og vi øger nu indsatsen ved at ansætte flere dygtige medarbejdere i varige fuldtidsstillinger.

Vil du læse mere om opgaven, kan du finde information på vores hjemmeside om social dumping.

Indsatsen mod social dumping - Skattestyrelsen (sktst.dk)

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af et lille team på seks, snart syv medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har ansvaret for vores egne sager, men vi videndeler og sparrer med hinanden dagligt, da vores opgaver ofte er komplicerede.

Som kollega hos os vil du deltage i udgående kontrolaktioner, som vi har ca. otte af hver om året. Derudover vil du lave sagsbehandling, som tager udgangspunkt i aktionerne. Vores sager tager typisk 3-12 måneder. Aktionerne foregår sammen med dine nærmeste kolleger, samt kolleger fra Arbejdstilsynet og Politiet. Den efterfølgende sagsbehandling inkluderer blandt andet at:

  • indkalde, gennemgå og vurdere virksomheders regnskabsmateriale samt øvrige oplysninger fra bl.a. aktionerne
  • kontrollere om virksomhederne har indberettet korrekt A-skat/arbejdsudlejeskat for de udenlandske arbejdere virksomhederne anvender
  • udarbejde forslag og efterfølgende afgørelser på A-skat, moms og indkomstskat/selskabsskat.
Din nye kollega, Pia Steenberg Larsen, siger: ”Jeg kan godt lide at arbejde med social dumping, da arbejdsopgaverne er spændende og varierende. Den udgående kontrol er uforudsigelig og medfører ofte komplekse sager, der kræver længerevarende sagsbehandling. Vi har også et godt teamwork.”

Troværdig myndighedsrolle og fælles ansvar
Du har kendskab til virksomheder, regnskab og/eller revision via din uddannelse, fx professionsbachelor i skat, bachelor- eller kandidatniveau inden for skat, moms, jura, regnskab, revision eller tilsvarende. Du kan også have tilegnet dig relevante kompetencer gennem erhvervserfaring inden for skat, moms, jura, regnskab eller revision. Det er en fordel, at du har erfaring med sagsbehandling og kontrol samt eventuelt aktioner.

Det vigtigste er dine personlige kvalifikationer. Vi forventer, at du:

  • trives med dybdegående og kompleks sagsbehandling i et fagligt område, der løbende forandrer sig
  • dyrker et tillids- og respektfuldt samarbejde med kolleger, som du har gensidig faglig sparring med
  • kan optræde imødekommende, lyttende og tålmodigt, også når virksomhedens forhold er komplekse og muligvis ulovlige
  • kan agere professionelt og myndigt i en kontrolsituation, hvor du møder mennesker, der kan være konfronterende
  • trives i direkte dialog med virksomheder og rådgivere, mundtligt såvel som skriftligt.
Du får brug for din situationsfornemmelse, robusthed, fleksibilitet og gennemslagskraft, når du deltager i aktioner. Samtidig skal du have den nødvendige fokus på detaljerne i det efterfølgende kontrolarbejde og sagsbehandling. Vi er en myndighed, hvorfor det er os, der er garant for, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere indberetter korrekt og i henhold til lovgivningen.

Din nye arbejdsplads
Da der ofte er tale om komplekse opgaver, har vi i opstartsperioden stort fokus på din onboarding. Vi sørger for, at du bliver introduceret til vores systemer og arbejdsopgaver med udgangspunkt i dine kompetencer og behov. Vi sikrer, at der bliver lavet en plan for eventuel kompetenceudvikling, og der er også på sigt gode muligheder for efter- eller videreuddannelse.

Vi er et fagligt stærkt team af gode kolleger med en uhøjtidelig omgangstone. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur, som understøtter samarbejde, faglig sparring og vidensdeling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er medvirkende til at både arbejds- og familieliv hænger sammen. De udgående aktioner planlægges, så du i god tid ved, hvornår du skal deltage.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Skriv en ansøgning med en beskrivelse af din motivation for at søge stillingen samt Skattestyrelsen som arbejdsplads og send det sammen med dit cv, dit eksamensbevis og anden relevant information via linket ”Søg stillingen” senest den 15. august 2023.

Ønsker du at vide mere om stillingen, enheden eller Skattestyrelsen som arbejdsplads, kan du deltage anonymt i et webinar, som vi afholder på teams torsdag den 10. august 2023 kl. 15.30. Du har også mulighed for at kontakte Susanne L. Hansen på telefon 7237 7491 (uge 30) og Kirsten H. Jensen på telefon 7238 8729 (uge 31 + 32).

Tilmeld dig webinaret her, og du modtager et link til teams-mødet.

Vi forventer at holde første samtaler fredag den 18. august 2023 og eventuelt anden samtale fredag den 25. august 2023. Der vil muligvis indgå en case, en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet, hvorfor du skal afsætte tid til dette mellem første og anden samtale. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Toldbuen 1, 4700 Næstved.

Tiltrædelse den 1. oktober 2023 eller efter individuel aftale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Næstved, Toldbuen 1, Toldbuen 1, 4700 Næstved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170320&DepartmentId=9928&MediaId=2872&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880911

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet