Digital designer med kendskab til e-didaktik

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kollega i vores udviklingsafdeling, der er stærk på digitalt design og gerne har kendskab til e-didaktik. Sammen med et team på 13 kollegaer skal du, i samarbejde med lærerne på EUD, udvikle vores undervisningsforløb i Moodle.

 

Udviklingsafdelingen for læring og digital didaktik arbejder primært på EUD området. Vores opgave er at give lærerne det bedste værktøj til at understøtte deres arbejde i en ofte travl hverdag. Det betyder også at vi sideløbende arbejder med et generelt kompetenceløft på ZBC og ofte indgår i forskellige projekter med fokus på at udvikle læring og didaktik på ZBC.

 

Din opgave vil være at udvikle på vores designs i Moodle, optage og redigere video, arbejde med grafik og farver, men også udvikle undervisningen i samarbejde med underviserne.

 

Vi søger en kollega med bred erfaring med IT-design og undervisning, gerne fra erhvervsskoleområdet.

 

Vi tilbyder

Hvis du kan se dig selv som vores nye kollega, kan vi tilbyde et job med udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi kan byde dig velkommen i et team med kompetente og engagerede kolleger, der står klar til sparring og støtte, men også en hverdag, hvor du trives med at arbejde selvstændigt og kan planlægge din egen tid.

 

Vi forsøger hele tide som afdeling at blive klogere, og giver derfor også plads til at du kan afprøve nye veje til at skabe engagerende og inspirerende undervisning.

 

Ansættelse
Der er tale om ansættelse på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2023 eller snarest muligt derefter.

 

Ansættelsen er på ZBC, som udgangspunkt med tjenestested på Troensevej 2, Næstved, hvor vi mødes regelmæssigt i teamet for at arbejde og udvikle i fællesskab. I forbindelse med dine forskellige projekter, vil der være opgaver på alle ZBC’s adresser samt hos vores eksterne samarbejdspartnere, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, og det er en fordel, hvis du har bil til rådighed. 

 

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst afhængig af din erhvervserfaring og uddannelsesmæssige baggrund. Lønspændet forventes at ligge mellem 25.000-35.000 (ekskl. pension) efter erfaring og kompetencer.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Videoansøgninger (af få minutters varighed) modtages meget gerne.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

 

Vi skal have din ansøgning senest den 14. juni. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 24 og 25, 2023, på Selandia Park 6, Ringsted.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Malene Erkmann, afdelingsleder, på telefon 61984561 eller mae@zbc.dk

 

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s  17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ZBC, Selandia Park, 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=zbc&JobNoticeId=984

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845403

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet