7 april 2020

dato

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HELE KREDSEN: Påsken står for døren

Politiet vil i påsken være massivt til stede overalt i kredsen og føre tilsyn med, at alle overholder de nye regler, der skal være med til at begrænse smitten med Corona. Det gælder især det nye forbud mod at forsamles, hvor vi f.eks. kører forbi gågader, parker, strande, skolegårde og legepladser. Alene inden for den sidste uge er der gennemført mere end 1300 tilsyn, og senest har vi været i dialog med sognefogederne på Askø, Femø og Fejø, samt beboerforeninger på Omø og Agersø, hvor der her op til påske ofte også kommer mange sommerhusgæster. Heldigvis er det generelle indtryk meget positivt. Fra Slagelse i nord, over Haslev i øst til Nakskov i syd viser man hensyn, holder afstand, tager hånd om hinanden og hjælper til, når det er nødvendigt. Bliv ved med det – Det vi gør nu, gør en forskel. God påske.

 

SORØ: Frisørforretning i hjemmet

En 70-årig kvinde fra Sorøområdet blev tirsdag klokken 11.11 sigtet for at overtræde forbuddet mod at holde åbent i visse servicefag. Kvinden, der er frisør, havde valgt at drive frisørforretning fra hjemmet. Det koster en bøde på 10.000 kr. 

 

NÆSTVED: Salg af stoffer

En patrulje standsede tirsdag klokken 20.25 en 21-årig mand med ukendt adresse, der kom kørende på en knallert på Østre Ringvej i Næstved. Det viste sig, at knallerten var stjålet, og at manden havde 18,3 gram hash på sig, fordelt i 14 små klumper. Han blev derfor anholdt klokken 20.35 og sigtet for at sælge stoffer. Han blev taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 23.40.

 

SORØ: Indbrudstyve fanget

Politiet fik onsdag klokken 00.19 en anmeldelse om, at der var to personer, der var i færd med at bære flasker ind i en bil ved en dagligvarebutik i Sorø. Bilen kørte kort efter fra stedet, men på baggrund af et godt signalement fandt politiet hurtigt frem til bilen, som blev standset og ransaget. Her fandt politiet flasker og dåser, som stammede fra butikken. De to personer i bilen blev anholdt klokken 00.25 og sigtet for indbrud. Den ene var en mand på 24 år fra Valby, den anden var 41 år og fra København S. De blev begge løsladt igen klokken 01.05.

 

GENERELT: Pas på falske sælgere

En borger blev i går kontaktet pr. telefon af en mand, der påstod at ringe fra en større internetvirksomhed. Han tilbød at levere en ekstra hurtig internetforbindelse, men virkede utroværdig og var f.eks. ikke i stand til at svare på spørgsmål om hans tilbud. Det er ikke første gang, at borgere bliver kontaktet af utroværdige "sælgere" pr. telefon, der giver sig ud for at repræsentere store virksomheder. Politiet opfordrer derfor til, at man altid er ekstra varsom, når man bliver kontaktet af fremmede. Tjek f.eks. altid med virksomheden om opkaldet faktisk kom fra dem og indgå aldrig aftaler, der alene er baseret på et telefonopkald.

 

 

INDBRUD

 

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nyrup Solvænget Hus Torsdag d. 20/2-20 kl. 14.00 – tirsdag d. 7/4-20 kl. 11.20 Intet stjålet
Næstved Kometvej Hus Tirsdag d. 31/3-20 kl. 10.00 – tirsdag d. 7/4-20 kl. 16.50 Smykker

 

FÆRDSELSKONTROLLER

 

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Stege Stege by Mandag kl. 10.00-11.00 Uopmærksomhedskontrol – 11 køretøjer kontrolleret, 2 påtaler

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det seneste døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Dr. Sells Vej Tirsdag kl. 13.56-19.30 ATK 657 44 50 km/t 116 km/t Fem klip og en ubetinget frakendelse
Fakse Ladeplads Faxevej Tirsdag kl. 09.48-10.57 ATK 28 1 50 km/t 62 km/t
Stege Storegade Tirsdag kl. 08.18-08.56 ATK 58 7 50 km/t 79 km/t To klip
Vordingborg Ørslevvej Tirsdag kl. 12.08-14.37 ATK 300 44 50 km/t 80 km/t Otte klip

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Sorø Alleen Tirsdag kl. 19.06 28-årig mand fra Sorø Narkokørsel

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi