14. april 2020

dato

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Smed affald ud af vinduet

Politiet fik tirsdag klokken 8.05 en anmeldelse om, at der var blevet smidt noget affald ud af vinduet på en bil, da den holdt parkeret ved en dagligvarebutik i Næstved. Kort efter var den kørt fra stedet, men politiet fandt hurtigt frem til bilen, der blev standset ved Køgevej i Næstved. Her viste det sig, at chaufføren ikke havde kørekort til at køre bilen, og da han desuden virkede påvirket af stoffer, valgte politiet at ransage hans bil. Her blev der fundet tre gram kokain. Manden – der var 34 år og fra København – blev anholdt klokken 09.20 og sigtet for både narkotikakørsel, kørsel uden førerret og for at overtræde både lov om euforiserende stoffer og naturbeskyttelsesloven. Han blev løsladt igen klokken 10.07.

 

HASLEV: Kørte uden kørekort og med hash i bilen

En patrulje standsede tirsdag klokken 13.10 en bil, der kom kørende på Ringstedvej i Haslev. Føreren – som var 18 år og fra lokalområdet – havde ikke kørekort til at køre bilen, og havde desuden syv klumper hash på i alt 7,7 gram på sig. Han blev derfor sigtet for både at overtræde lov om euforiserende stoffer og for at køre uden førerret.

 

LUNDBY: Kvinde mistede livet

En 65-årig kvinde fra Lundby mistede livet tirsdag kort før klokken 16, da hun kom kørende på cykel på Lundbyvej og blev ramt af en modkørende bil. De pårørende er underrettet.

 

SLAGELSE: Mange tog en smutvej

Politiet fik tirsdag en anmeldelse om, at mange var begyndt at tage en "smutvej" igennem en udkørsel ved Kvickly, hvor der blev kørt imod færdselsretningen. Politiet tog forbi, og på kort tid blev ni billister noteret for at køre bevidst imod skiltenes anvisninger, mens en enkelt blev noteret for at køre uden førerret.

 

NAKSKOV: Hærværk med traktor

Onsdag klokken 04.11 fik politiet en anmeldelse om, at der var nogen, der havde kørt to traktorer ind i kulturhuset på Vestenskovvej lidt uden for Nakskov. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området natten til onsdag. Ring 1-1-4.

 

 

 

INDBRUD

 

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Holmegaard Søkildevej Hus Mandag kl. 08.00-tirsdag kl. 10.00 Div. Værktøj, samt industri støvsuger
Nakskov Skolebakken Hus Onsdag d. 11/3 kl. 12.00-fredag d. 27/3 kl. 12.00 Møntsamling
Næstved Bogensevej Lejl. Onsdag kl. 02.23 Endnu ikke opgjort
Rønnede Lindevej Hus Torsdag kl. 20.00-mandag kl. 15.00 Kontanter og Nem Id
Sakskøbing Orebyvej Hus Onsdag kl. 04.15 Armstol
Slagelse Hashøjvænget Hus Tirsdag kl. 19.30 Lænestol

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

 

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Holmegaard Landevejen Tirsdag kl. 9.10–13.40 ATK 1945 87 60 km/t 92 km/t Fire klip
Skælskør Sorø Landevej Tirsdag kl. 13.13-19.15 ATK – bestilt færdselskontrol 563 67 50 km/t 98 km/t 11 klip og to betingede frakendelser

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

 

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Køgevej Tirsdag kl. 09.20 34-årig mand fra København Narkotikakørsel
Næstved Skellet Tirsdag kl. 18.47 20-årig mand fra Næstved Narkotikakørsel på knallert

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi