Specialist til komponentfremstilling, Klinisk Immunologi, Region Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en specialist til vores komponentfremstillingsområde. Specialistopgaverne vil have særlig fokus på fuldblod- og plasmakomponenter.

Donations- og komponentfremstillingsområdet er ansvarlige for indsamling af donormateriale i hele Region Sjælland. I komponentfremstillingsområdet processeres alt donormateriale, der er indsamlet i Regionen, og det er herfra, at sygehusenes komponentlagre styres.

Vi ønsker en kollega, der

  • Er autoriserede bioanalytiker og gerne med erfaring fra Klinisk Immunologi og transfusionsmedicin

  • Arbejder kvalitetsbevidst og ansvarsfuldt

  • Er fleksibel og serviceorienteret

  • Har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til arbejdet

  • Taler, læser og skriver dansk

  • Har flair for IT og er vant til pc'en som et dagligt arbejdsredskab

  • Kan arbejde selvstændigt


I stillingen skal du deltage i

  • det daglige rutinearbejde. Specialistopgaverne forventes at fylde gennemsnitlig 20% af arbejdstiden, men det vil variere afhængig af mængden af projekter og nye tiltag i området.

  • kvalitetsarbejdet, f.eks. vedligeholde instruktioner, validere/kvalificere komponenter og apparatur, vedligeholde logbøger o.a

  • kontakt til klinikerne

  • udvikling og implementering af nye komponenttyper og nyt apparatur

  • problemløsning for alle vores afdelinger i regionen

  • den faglige og teknologiske udvikling i området

  • validering af ProSang (vores laboratoriesystem)
  • arbejdet i relevante fagteams. Vores fagteams er sammensat af lederen for et fagområde, den lægefagligt ansvarlige overlæge, kvalitetsmedarbejderen og specialisten for området. Vores fagteams er ansvarlige for kvaliteten og udviklingen i det enkelte område og har et tæt samarbejde


Oplæring finder sted efter et individuelt tilpasset oplæringsprogram.

Arbejdstider

  • Den primære arbejdstid er mellem 7.30-17.00 på hverdage. Stillingen er som udgangspunkt vagtfri, men der kan være tale om enkelte vagter i perioder med spidsbelastning.

Startdato: 1. oktober eller efter aftale

Vi tilbyder

  • En spændende og fagligt udfordrende stillingen i en afdeling med fokus på udvikling

  • Gode muligheder for efteruddannelse, både internt i afdeling og på eksterne kurser

  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale/overenskomst og principperne for ny løn.
  • Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til overbioanalytiker Helle Dunk Jepsen tlf. 93 56 79 27

Klinisk Immunologisk Afdelings organisering og profil

  • Vi er en stor organisation med ca. 150 ansatte. Vi er en fælles regional afdeling med hovedafdeling i Næstved. Denne flyttes til Køge, når det nye universitetssygehus står klar i 2023. Vi betjener alle regionens sygehuse og har afsnit på regionens sygehuse i Slagelse, Holbæk, Nykøbing Falster, Roskilde og Køge. På disse afsnit udføres donortapning og patientnære analyser. I Næstved udføres, udover donortapning og patientnære analyser, al komponentproduktion, specialserologi, virusanalyser og immunologiske udredninger. Der udføres også donortapning i Køge og i vores to mobile enheder. Vi høster stamceller i Roskilde. Disse forarbejdes og opbevares i Næstved.

    Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/ISO 15189, arbejdsmiljø certificeret og inspiceres af Styrelsen for Patientsikkerhed i forhold til blod- og vævsloven.

    Vi er en uddannelsesaktiv afdeling med bioanalytiker-, speciale- og phd-studerende. Endvidere har afdelingen en del forskningsaktivitet, fortrinsvis indenfor Det Danske Bloddonorstudie, psoriasis, gigt, biomarkører for tidlig cancer og stamceller.

    I Næstved er vi ca. 60 ansatte. Medarbejdergruppen består af bioanalytikere, sygeplejersker, SSA'er, servicemedarbejdere, sekretærer, akademikere og læger.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36561&linkref=21032&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5879579

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet