Nyt fra Herlufmagle i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Herlufmagle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: 20-årig ryddede op i bilen

Fredag klokken 15.05 kørte en politibil på Dyssegårdsvej i Næstved, da betjenten ved rattet pludselig så, der blev smidt et krus efterfulgt af en pose med skrald ud af vinduet på en bil, der kørte foran. Det lykkedes ikke at standse bilisten på stedet, men lidt senere på eftermiddagen fik politiet kontakt med bilisten, som var en 20-årig mand fra Næstved. Han erkendte, han havde smidt affald ud af vinduet og blev herefter sigtet for overtrædelse af naturbeskyttelsesloven.

 

LOLLAND: Færdselskontroller og ulovlige knallerter

Mandag havde politiet flere færdselskontroller i og omkring Nakskov og på det øvrige Lolland: Morgentrafikken blev fulgt fra klokken 7.30-8.05 på Nørrevold, og kontrollen fortsatte i krydset Løjtoftevej/Spodsbjergvej. Det kastede et par sigtelser for overtrædelse af færdselsloven af sig.

Mellem klokken 16.15 og 19.30 fortsatte færdselspolitiet kontrollen i Nakskov. To blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen, en blev sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort, ligesom han også blev sigtet for, at bilen havde to nedslidte dæk. To blev sigtet for at køre mod ensretningen, og en for at køre på knallert uden kørekort og for at køre på fortovet, en for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Desuden havde føreren et gram hash og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

Mandag eftermiddag blev tre knallertkørere standset på Lolland. Den første blev kontrolleret klokken 15.11 på Vestervang i Sakskøbing. Det var en 15-årig, og hans knallert blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt. Klokken 16.20 blev en 15-årig dreng fra Søllested standset på Rødbyvej i Nakskov, og en test af hans knallert viste, den også kunne køre hurtigere end tilladt. Klokken 18.11 var det en 20-årig mand fra Søllested, der blev standset i Havnegade i Nakskov. Hans knallert kunne også køre hurtigere end tilladt, og da han tidligere var sigtet for at køre på en ulovlig knallert, blev hans knallert beslaglagt på stedet. Alle tre knallertkørere blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

VORDINGBORG: Butikstyve stjal neglesæt

Politiet blev mandag eftermiddag kaldt til et supermarked på Prins Jørgens Alle i Vordingborg, hvor personalet havde stoppet to mænd, som var gået gennem kassen med nogle varer uden at betale for dem. Det var to udenlandske mænd på henholdsvis 29 og 43 år, og de havde stjålet neglesæt og parfumevarer for i alt ca. 200 kroner. De to mænd blev anholdt klokken 15.55 og sigtet for butikstyveri, og efter en afhøring på politistationen i Vordingborg blev de løsladt igen. De fik en bøde for tyveriet.

 

NAKSKOV: Med slidte dæk og uden kørekort

Mandag klokken 16.00 standsede politiet en 37-årig mand fra Bandholm, der kom kørende på Højrebyvej i Nakskov. Den 37-årige havde ikke nogen førerret, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Ejeren af den bil, han kørte i – en 31-årig kvinde fra Bandholm – blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort, og da det viste sig, at de to bagdæk var nedslidt, blev hun også sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: Stjal lommelygte

Mandag aften fik politiet en anmeldelse fra et supermarked på Kvægtorvet om, at personalet tilbageholdt en mand, som havde stjålet varer. Det var en 38-årig mand fra Næstved, som havde nappet en neglesaks og en lommelygte, og da politiet visiterede ham, fandt betjentene en låsbar lommekniv. Den 38-årige blev anholdt klokken 18.30 og sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af knivloven, og efter en kort afhøring på politistationen blev han løsladt igen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse i det seneste døgn.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Ringstedvej Mandag klokken 11.40-14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 361 2 80 km/t 104 km/t -
Herlufmagle Broksøvej, Spragelse Mandag klokken 13.00-15.20 ATK 45 - - - -
Nakskov Løjtoftevej Mandag klokken 8.38-13.30 ATK 446 7 50 km/t 63 km/t -
Næstved Slagelsevej Mandag klokken 13.40-20.00 ATK 1350 66 50 km/t 73 km/t Syv klkp
Næstved Østre Ringvej Mandag klokken 10.49-11.30 ATK 268 - - - -
Rønnede Dyssevej, Kongsted Mandag klokken 14.59-16.15 ATK – bestilt færdselskontrol 115 - - - -
Slagelse Kalundborgvej Mandag klokken 7.48-10.45 ATK 545 8 50 km/t 67 km/t -
Sorø Slagelsevej Mandag klokken 10.41-12.16 ATK 305 4 50 km/t 63 km/t -
Sorø Smedevej Mandag klokken 12.44-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 195 3 50 km/t 68 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Mandag klokken 5.20-7.15 ATK 2799 - - - -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Baarse Sneserevej Mandag klokken 9.35-10.10 En knallert blev standset og taget med til teknisk undersøgelse
Nakskov - Mandag klokken 16.15-19.30 To blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen, en blev standset på en ulovlig knallert, en blev sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort, ligesom han også blev sigtet for, at bilen havde to nedslidte dæk. To blev sigtet for at køre mod ensretningen, og en for at køre på knallert uden kørekort og for at køre på fortovet, en for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Desuden havde føreren et gram hash og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Nakskov Løjtoftevej Mandag klokken 10.30-11.00 Fire blev sigtet for at overtræde færdselsloven
Nakskov Nørrevold Mandag klokken 7.30-8.05 En blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven
Sakskøbing - Mandag klokken 15.00-15.30 En knallertkører blev standset og sigtet for at køre på en ulovlig knallert

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nakskov Ringvejen Mandag klokken 19.54 61-årig mand fra Nakskov Spirituskørsel
Slagelse Oksebrovej, Skovsø Mandag klokken 17.25 33-årig udenlandsk mand Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi