Forstå naturens tilbagegang og mulighederne for at vende udviklingen

dato

Den 12. november 2024 kl. 19:00 inviteres alle interesserede til et spændende foredrag i Susåhuset, Herlufmagle. Her vil tre eksperter dykke ned i årsagerne til den vilde naturs tilbagegang og diskutere, hvordan vi kan hjælpe de truede arter. Arrangementet er gratis og en del af Aarhus Universitets serie "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".

Oplev en aften dedikeret til at forstå de komplekse årsager bag den vilde naturs tilbagegang og de muligheder, vi har for at vende denne udvikling. Mange dyre- og plantearter er i dag truet, men ved at lære naturens spilleregler kan vi give dem en chance for overlevelse.

Eksperternes indsigtsfulde foredrag

Rasmus Ejrnæs, professor i biodiversitet, vil tage deltagerne med på en rejse tilbage til en tid, hvor jorden vrimlede med store eksotiske dyr, som huleløver. Hans Henrik Bruun, professor i økologi, vil guide os gennem historiske landskaber fyldt med blomster og insekter, og forklare hvordan industrialiseringen ændrede disse økosystemer.

Anne Eskildsen, ph.d. i biologi og naturrådgiver, vil bringe os til nutiden, hvor biodiversiteten er under pres, men hvor initiativer fra både private, myndigheder og virksomheder arbejder på at skabe bedre forhold for naturen.

En del af en større foredragsserie

Dette foredrag er en del af "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet, hvilket giver mulighed for at deltage fra flere byer.

For yderligere information, billeder og pladsreservation, kan du besøge denne side. For at modtage bonusmateriale og information om kommende foredrag, kan du følge foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 12. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Susåhuset, Helgesvej 9, 4160 Herlufmagle
Entré: Fri entré
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut